Sælg mere på dit website

Kan dit website eller din webshop sælge mere?

Byg dit website rigtigt fra start

Er dit website struktureret, så det er både brugervenligt og forretningsmæssigt klogt. Når man skal designe sin nye hjemmeside eller webshop, er det altafgørende, at man planlægger det grundigt, inden selve designfasen påbegyndes.

Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man skal designe et website; hvordan skal strukturen og opbygningen være, og hvordan indarbejder man den ønskede funktionalitet på en overskuelig og brugervenlig måde.

Design og struktur handler i høj grad også om hvorvidt Google kan finde dig, så du kan blive fundet af dine kunder. Planlægnings-fasen kan sammenlignes med arkitektens tegning over byggeriet. Arkitekt-tegningen kan deles med både kunden og “entreprenøren”.

 


Test, test, test… Test!

Når selve planlægningen af dit nye design er færdig, er designeren godt rustet til at visualisere og farvelægge de gennemarbejde skitser over din hjemmeside. Det er her man som kunde for alvor kan se resultaterne af alle de idéer og krav, som blev fastlagt i første fase, planlægningsfasen.

Hvis du driver en allerede etableret virksomhed, har du muligvis en designlinje eller stil, som websitet skal bære præg af. Vi udarbejder designet i professionelle værktøjer, så udvikleren eller programmøren kan integrere designet i den tekniske platform.


Et godt webdesign er medvirkende til øget omsætning

Fokus på din forretning og dine kunder

Skal et webdesign være kunstnerisk eller brugervenligt? Hvis du spørger os er svaret kort og godt, brugervenligt. En hjemmeside eller en webshop tjener i langt de fleste tilfælde et forretningsmæssigt formål; at tjene penge til din virksomhed.

Derfor skal vægten lægges på, at din hjemmeside fremstår professionel, troværdig og ikke mindst brugervenlig.


Er du klar til mere salg?

Alt, hvad du skal gøre, er at trykke på den store grønne knap, så er vi allerede i gang med at tænke på din virksomhed!