Rapportering

Se indtjening, omkostninger, salgskilder mm.

Indsigt NU!

Vores statistik-løsning er bygget til e-købmænd, som ikke arbejder professionelt med webanalyse. Det er i mange tilfælde en stor udfordring for webshop-ejere at danne sig et forretningsmæssigt overblik over deres online forretning. Hvad bidrager til omsætningen, hvor mange annoncekroner bruger du, hvor mange besøg har du og hvad er din salgsrate? Dette er blot nogle af de KPIér, som vi fremviser på en nem og overskuelig måde i vores statistik-værktøj.


“Kunderne modtager fancy rapporter, som de ikke kan afkode. Derfor vil vi præsentere dem for tal på en mobil, hurtig og overskuelig måde.”

Jakob Hofman PedersenIndehaver - Media Function


+ Besøg og salgstal fra Google AdWords

Som bureau med speciale i Google AdWords, har vores kunder et behov for at se mere end bare generelle tal så som visninger og besøg.

Vi har integreret Google AdWords i vores system, så kunderne kan se hvor stor en del AdWords bidrager med på flere parametre. Iøvrigt viser vi også en top 5 over andre salgskilder.

Vores system er bygget til e-købmænd der gerne vil følge forretningen på mobilen eller tablet. Vi har skåret ind til benet for at gøre det enkelt og forståeligt.


Snart Færdig

Vil du have besked, når vi er klar?

  • Hurtig og nem adgang til dine nøgletal
  • Vi har forsimplet og fordansket data
  • Se stats på mobil, tablet og PC

Giv mig besked
Løsningen bliver gratis for kunder, men kan købes efter aftale

Hvorfor denne app?

Tid er penge – Både for dig og os!
Vi er ærgerlige over at spilde tid på rapporter, som kunderne kræver, men ikke bruger og måske ikke aflæser korrekt.

Mobile Nøgletal
Vi vil gøre det enkelt og forståeligt at fremvise de vigtigste KPIér (nøgletal) – også når du er på farten. Alt for mange e-købmænd ved ikke hvordan det egenligt ser ud.

Indsigt NU + måneden der gik
Vi vil give dig indsigt i din online forretning. Derfor viser vi dig tal fra i dag, i går og 30 dage tilbage.