Netbutik.nu

Danmarks mest specialiserede webshop med salg af Doro telefoner

Salg af Doro telefoner online

Doro telefoner er udviklet specielt til ældre med større taster end normalt, samt en forsimplet funktionalitet. Et genialt produkt som Henriette valgte at fokusere målrettet på at sælge via hendes webshop tilbage i 2011. Det i sig selv var en interessant satsning, for var de ældre trygge nok ved at handle online? Det spørgsmål har vist sig at være helt unødvendigt og Henriette udvidede hurtigt sortimentet og har nu Danmarks største online udvalg af Doro telefoner og tilbehør.


Netbutik.nu vækster med Google AdWords

Henriette Rasmussen - Indehaver af Netbutik.nu
Henriette Rasmussen – Netbutik.nu

Et boost til annoncer i medlemsblade

Henriettes primære salgskanal var annoncering i et medlemsblad for ældre. Det virker rigtig godt, men som regel kun de første par uger efter udgivelsen. Så vi foreslog Henriette, at vi kunne vise hende Google AdWord´s potentiale. Vi lagde i samråd med Henriette forsigtigt ud, men i løbet af de første par måneder blev det daglige budget firedoblet, ligesom vores timer blev fordoblet. Tendensen var helt klar – Jo mere der blev investeret i Google AdWords, des mere omsætning.

Vækst med over 100% på 6 måneder

Og det er alene på de målbare resultater, aflæst i Analytics. Her ses en fordobling af omsætningen via Google AdWords. Dertil kommer en væsentlig øgning af det daglige telefonsalg. Mange af Henriettes kunder foretrækker fortsat at ringe en ordre ind og betale via faktura. Vi har, ved hjælp af et specielt udviklet værktøj, målt os frem til at 8-10% af de daglige telefonsalg kan spores direkte tilbage til Google AdWords.


“Øget synlighed og dermed tilgang af nye forespørgsler til vores Skoleafdeling, som følge af den Google AdWords-kampagne Media Function har lavet for os.”

Charlotte BoesMarketingchefUnitas Rejser A/S

“I er innovative og nytænkende. Vores aftaler bliver altid overholdt, og I tager vores ideer og spørgsmål seriøst.”

OleDaglig lederByggeBilligt.dk

“Samarbejdet med Media Function har været rigtig godt. Om jeg ville henvende mig til Media Function igen, hvis jeg skulle få brug for det? Helt klart!”

Mette Bergstedt OlesenIndkøberPulz Jeans

“Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse, da jeg gik fra mødet og jeg kunne rigtig godt lide den måde Media Function arbejder på.”

Vibeke ArentIndkøberFemiletInshop.dk