Google AdWords

Vil du gerne igang med målrettet online markedsføring?

Er du ude med snøren på Google?

Med betalte annoncer via annonceværktøjet Google AdWords, kan din virksomhed være synlig, når dine kommende kunder søger efter dine produkter. Du betaler kun, når en bruger vælger at klikke på netop din annonce fremfor dine konkurrenters. Og du bestemmer selv, hvor meget du er villig til at betale.

Du får tilmed adgang til en statistik, der viser dig, hvor mange gange din annonce er blevet vist, og hvor mange der har klikket på den.

“AdWords påvirkede min omsætning med det samme.”

Henriette RasmussenIndehaverNetbutik.nu

 


Google AdWords kan vækste dit firma

Mange danske virksomheder oplever en massiv vækst og kundetilgang ved at benytte Google AdWords. AdWords giver dig fuld kontrol over, hvor og hvornår meget dine annoncer skal vises. Der er tilmed mulighed for at afgrænse dine AdWords-annoncer geografisk, hvis du f.eks. tilbyder et produkt lokalt i din by. Du kan også sætte bestemte kampagner og annoncer på pause, hvis dine produkter er præget af sæsonudsving.

For at få optimal udbytte af Google AdWords skal dine annoncer overvåges og optimeres løbende. Vi kan spare dig for besværet og samtidig sørge for at dine AdWords-kampagner er synlige og velkørende.

“Vi har fået en markant stigende omsætning.”

Ole TolderlundDirektørSafco International A/S
Din Google AdWords Partner!

Det lyder jo alt sammen meget simpelt og lige til, ikke sandt? Sandheden er, at Google AdWords er et professionelt værktøj, som skal bruges korrekt og med omtanke. AdWords er en fantastisk vækst-booster, men hvis man ikke anvender værktøjet med respekt og know-how, kan det være en hurtig vej til en tom bankbog.

Hos Media Function er vi certificerede i Google AdWords, hvilket betyder, at vi opfylder de krav, Google stiller til at blive AdWords Certificeret Partner. Googles krav omfatter bl.a. en række tekniske eksamener, der skal bestås. Samtidig stilles der krav til, at virksomheden har varetaget et samlet annoncerings-budget, der overskrider det fastsatte minimum.


Google AdWords

Kom godt og rigtigt fra start med Google AdWords!

  • Dialog omkring din virksomhed og dine produkter
  • Research, opsætning og korrekt opbygning
  • Måling og fast vedligehold, optimering og sparring

Indhent tilbud
Vil du selv varetage opgaven? – Tag et AdWords kursus

Top Rated & Certificerede

Vi gennemgår hvert år forskellige certificeringer i Google AdWords – derfor holder vi os kontant skarpe på nye features og muligheder i AdWords. Her ud over bedømmes vi løbende af Google, som naturligvis ønsker deres kunder nogle positive oplevelser med AdWords.