DanDomain AdWords Partner

Boost dit salg med AdWords

I nært samarbejde med vores kunder udarbejder vi kampagner i Google AdWords med fokus på god forretning. Er du klar til at øge dit salg og lære en masse nyt om dine kunder og dine produkter?

Vi samarbejder med DanDomain og har flere af deres webshops blandt vores kunder. Vi kan hjælpe dig uanset om du sælger fisk eller boxer shorts i din DanDomain webshop.
Henriette Rasmussen - Indehaver af Netbutik.nu

Sådan hjalp vi Netbutik.nu

Henriettes primære salgskanal var annoncering i et medlemsblad for ældre. Det virker rigtig godt, men som regel kun de første par uger efter udgivelsen. Så vi foreslog Henriette, at vi kunne vise hende Google AdWord´s potentiale. Vi lagde i samråd med Henriette forsigtigt ud, men i løbet af de første par måneder blev det daglige budget firedoblet, ligesom vores timer blev fordoblet. Tendensen var helt klar – Jo mere der blev investeret i Google AdWords, des mere omsætning.

Vækst med over 100% på 6 måneder

Og det er alene på de målbare resultater, aflæst i Analytics. Her ses en fordobling af omsætningen via Google AdWords. Dertil kommer en væsentlig øgning af det daglige telefonsalg. Mange af Henriettes kunder foretrækker fortsat at ringe en ordre ind og betale via faktura. Vi har, ved hjælp af et specielt udviklet værktøj, målt os frem til at 8-10% af de daglige telefonsalg kan spores direkte tilbage til Google AdWords.


Google AdWords

Kom godt fra start med Google AdWords!

  • Dialog omkring din virksomhed og dine produkter
  • Research, opsætning og korrekt opbygning
  • Måling og fast vedligehold, optimering og sparring

Ring 71 990 970

Eller send os en email.

Kontakt os nu
Eller tag et en-til-en AdWords kursus

Vi arbejder også for…

Media Function - Referencer
Media Function - Flere referencer
Media Function - Flere referencer