AdWords Sparring

Google AdWords sparringspartner på timebasis

- Når du har brug for det!

Sidder du og tumler med et “her og nu” problem, eller ønsker du at få mere ud af de mange muligheder der ligger i AdWords?

Det kan til tider være svært at hitte rede i de mange begreber og funktioner – det ved vi – og da vi arbejder 100% dedikeret med AdWords, tilbyder vi dig derfor sparring på timebasis og du bestemmer selv hvornår, hvor meget og hvordan.

Det eneste vi har brug for, er dit AdWords kunde ID og en snak over telefonen. Du kan til enhver tid koble os fra din AdWords konto igen.


 

AdWords Gennemgang

Start med en gennemgang af din AdWords!

  • Gennemgang på min. 20 punkter
  • Skriftlig gennemgang med forslag
  • Telefonisk gennemgang af punkterne

1.950,- ex. moms

Kontakt os

 

Top Rated & Certificerede

Vi gennemgår hvert år forskellige certificeringer i Google AdWords – derfor holder vi os kontant skarpe på nye features og muligheder i AdWords. Her ud over bedømmes vi løbende af Google, som naturligvis ønsker deres kunder nogle positive oplevelser med AdWords.


Google Search & Google Display
3 certificerede medarbejdere.

Din AdWords sparringspartner

Jakob Hofman - Indehaver af Media Function

Jakob Hofman Pedersen Indehaver

Underviser & Google AdWords Certificeret Partner

Jakob startede Media Function i 2007, og siden har virksomheden gennemgået en rivende udvikling. Fra at koncentrere sig om udvikling af hjemmesider og e-handelsløsninger, til at blive ét af de få online marketing bureau med dedikeret fokus på Google AdWords. Jakob underviser hver måned kunder i Google AdWords – både på vegne af Google og iVækst, men også via sit daglige virke i Media Function.

“Jakob evner at oversætte tekniske termer til brugbare dagligdags begreber og gør dermed undervisningen i AdWords mere håndgribelig for alle, uanset niveau.”

KildeiVækst